Processen

For at vi kan give dig den bedste rådgivning, tager vi udgangspunkt i din nuværende situation, behov og fremtidige ønsker

En god process hos os er vigtigt for din fremtid

Vi sikrer, at du får en god proces hos os ved at give dig personlig og omhyggelig rådgivning, skræddersyet til dine behov, ønsker og mål. I sidste ende handler det om at hjælpe dig med at opnå økonomisk tryghed i din pensionering.

 1. Processen starter med, at du booker et gratis og uforpligtende online pensionsmøde med en af vores dygtige rådgivere. Inden mødet vil rådgiveren analysere dine pensionsaftaler baseret på din pensionsinfo-rapport fra pensionsinfo.dk, som du sender til os via dette link. Bemærk, at pensionsinfo-rapporten ikke indeholder personfølsomme oplysninger.
 2. Til mødet vil vores rådgiver fortælle dig lidt om, hvordan dine nuværende ordninger ser ud, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din pension, samt give dig en kort introduktion til hele pensionsmarkedet. Det betyder samtidig, at du vil få værdi til selve mødet.
 3. Derefter vil rådgiveren fortælle dig lidt om forskellen på passivt forvaltede og aktivt forvaltede produkter, samt hvorfor det er billigere at placere sit pensionsdepot i passivt forvaltede produkter, som følger markedsudviklingen. Derudover vil du i løbet af rådgivningen gennemgå en risikotest fra BEDSTpension, som er udgangspunktet for den videre rådgivning. Her vil der blive set på, hvor risikovillig du er.
 4. Dette resultat vil danne rammen for dialogen om, hvilke passivt forvaltede produkter som du bør placere din pension i, samt hvordan det vil give bedst mening.
1

Hent dit pensionsoverblik på pensionsinfo.dk

 • Når du er på hjemmesiden, skal du klikke på ”Log ind”-knappen øverst til højre på siden.
 • Derefter skal du indtaste dit Mit-ID for at logge ind.
 • Når du er logget ind, skal du klikke på fanen ”Pension” øverst til venstre på siden
2

Upload dit pensionsoverblik her på siden

 • Gå til vores “Pensionsanalyse”
 • Udfyld formularen med dine informationer og upload dit dokument fra pensionsinfo.dk
3

Vi afholder et gratis og uforpligtende online møde

 • På mødet afdækker vi alle de muligheder, der er for at optimere din pensionsopsparing – vi tager udgangspunkt i en risikotest med afsæt i alle produkter på det danske pensionsmarked.
 • Herefter præsenteres de mest fordelagtige løsninger for vores kunder, som resultatet af beregningen.

Bliv ringet op
  Vælg dato: